6 december, 2023

Sallyswag

Sallyswag är en musikalisk käftsmäll, ett färgsprakande liveband med tunga grooves och träffande budskap som utgör en unik akt utan motstycke i musiksverige. Gruppen har rötter i dancehall, r’n’b/hiphop, pop/jazz, afrobeat och svensk folkmusik och utgör en unik akt i Musiksverige.
Sedan starten 2014 har de gett ett 100-tal bejublade konserter över hela landet från Fasching och Nefertiti till Peace & Love, Urkult och Öland Roots. De har trollbundit på allt från små intima konserter till stora festivalscener med tusentals i publiken.
Priserna är många: ”Årets Nykomling 2014” – Folk och Världsmusikgalan, debutskivan nominerades till ”Årets Rytm 2016” – Manifestgalan, och utmärkelsen ”Framtidens musikpris” 2016; ”De har ett driv som uppmuntrar till förändring, inte bara inom musik, utan samhället i stort.”
Förra året, 2022, släppte Sallyswag EPn ”Käftsmällens mamma” där bandet samarbetade med producenten André Roots.
Sallyswag är nu tillbaka, starkare än någonsin. Med ny sättning och nya medlemmar är bandet redo att återigen ge sig ut på vägarna för att som en energirik explosion sprida sin vision om en värld för alla. Nästa år, 2024, firar bandet sitt 10-årsjubileum – ett firande som börjar lite i förväg på Tingshusets intima scen! Var redo för ett underbart sväng och massor av dans!
Sallyswag är:
Aurelia Dey – sång
Cecilia Moore – saxofoner
Christine Tilby – fiol och kör
Daniella Eriksson Dahlström – elbas
Ebba Wigren – trummor
Lisa Moberg – fiol
Nadia Hamouchi – trumpet
Sanna Eriksson – sång
Upptäck mer på:
Datum
6 december, 2023
Tid
20:00
Plats
Gamla Tingshuset
Pris
Ordinarie: 180 kr
Medlem: 150 kr
Student / Under 26: 90 kr
Student / Under 26 Medlem: 70 kr
Övrigt
CAFÉ TINGSHUSET HAR KVÄLLSÖPPET! TILLGÄNGLIGHET Entré från bakgården via hiss för personer med funktionsvariation. Toalett anpassad för personer med funktionsvariation finns. Konserten presenteras med stöd från Kulturrådet, Östersunds kommun och Region Jämtland Härjedalen. I samarbete med Estrad Norr, Studieförbundet Bilda, KFF Tingshuset, Hej Främling! och TeloGott.

Bli medlem i Klubb SAM och få rabatt på entrépriset